Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčitelská poradna

Milí človíčci,

moc ráda Vám pomáhám s Vaším zdravím. Pokud chcete zodpovědět Váš dotaz, zašlete mi jakýkoli obnos, třeba jen symbolickou korunu. Je totiž důležité, aby energie dávání
a přijímání byly vyrovnané.
                        

                                        Moc a moc Vám děkuji za pochopení,

                                                                                 s láskou Liduše

NAVRCHOLU.cz

číslo účtu: 2300240072/2010 

 

lecitel.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Záhadné dýchací potíže

(Magda, 17. 11. 2016 17:40)

Dobrý den, prosím o radu: Mám už přes rok zvláštní dýchací potíže a nedaří se zjistit příčinu. Dle vyšetření mám zdravé srdce i plíce a nevypadá to ani na alergické potíže. Problém je, že se mi nedaří zhluboka nadechnout tak, aby mi to stačilo, jakoby nemohu dodechnout nebo i dodechnu, ale připadám si málo okysličená. Někdy mě to silně nutí k zívání, ale zívnout si nemůžu. Přichází to nahodile během dne i noci, naprosto nezávisle na námaze, možná častěji v klidu. Někdy jsou ty pocity dušnosti tak silné, že mám z toho panický záchvat, a to je opravdu nepříjemné

Re: Záhadné dýchací potíže

(LiDuše, 23. 11. 2016 17:49)

Dobrý den, Magdo,
nedodržela jste pravidla. Pokud Magdo chcete pomoci s Vaším problémem, zavolejte mi na tel. 601 323 989.
Poklidný čas
Liduše

Prosím o radu

(Božena 12.9.1964, 13. 10. 2015 12:54)

Dobrý den Liduško,
mám problém s vysokým tlakem.Prášky mi nedělají dobře a mám k ním odpor. A myslím si, že nic neřeší.Změnila jsem stravování zhubla 25kg a nic. Co mi nedochází co nevidím?

Re: Prosím o radu

(LiDuše, 20. 10. 2015 11:45)

Dobrý den, Boženo,
děkuji Vám za důvěru i vyrovnání energie v podobě příspěvku.
Prášky opravdu řeší jen následek. Příčina leží určitě ve Vaší psychice. Není zcela jednoznačná, protože může pramenit z více okolností. Je třeba, abyste si zmapovala, kde všude v životě nejednáte spontánně. V praktické rovině to znamená, kde si nedovolíte projevit co cítíte, co si myslíte, Váš souhlas či nesouhlas,... Vysoký krevní tlak může vězet i např. v navenek zvládnuté výbušnosti nebo podrážděnosti, kterou však posléze nevypustíme.
Takto jednoznačně Vám nejsem schopna sdělit, co je jednoznačnou příčinou. Pokud byste chtěla, mohly bychom se na chvíli slyšet a probrat vše po telefonu.
Určitě je ale vysoký tlak rizikový a tak pro začátek a jako první pomoc připojuji i recept na jeho snížení - znovu však zdůrazňuji nalezení skutečné příčiny, protože tato první pomoc nemůže být trvalá - nic neřeší, jen dočasně může pomoci:
Jedna sklenice šťávy z mrkve, 1 sklenice šťávy z červené řepy, 1 sklenice medu, 100 g lihu, v temném a chladném místě zakryté necháte tři dny stát. Potom berte 3x denně 1 polévkovou lžíci po dobu 3 měsíců.
Přeji Vám, Boženo, ať vše zdárně rozklíčujete, neboť to je základ trvalého úspěšného snížení tlaku.
Krásné podzimní dny
Liduše

rakovina slinivky

(Marie, 18. 8. 2015 11:50)

Dobrý den už si nevíme rady a tak jsem se rozhodla zkusit napsat vám,můj bratr má rakovinu slinivky už v horším stádiu ale stále se nevzdává a já bych se chtěla zeptat zda je nějaká možnost mu prodloužit život či v nejlepším ho uzdravit?Děkuji předem za odpověď

Re: rakovina slinivky

(LiDuše, 20. 8. 2015 10:28)

Dobrý den, Marie,
zavolejte mi na tel. 601 323 989, abyste mě mohla podat více informací.
Děkuji Vám
Liduše

bolest bříška od narození

(Jeroným Tájek, 9. 4. 2015 15:17)

Příjemný den, paní Liduško,
rozhodla jsem se Vám napsat po dlouhém a zatím marném hledání příčin a léčby bolesti bříška mého 13 měsíčního synka. Bolesti má v podstatě od narození, nyní již nepláče tak zoufale, ale bolestí stále trpí, ačkoliv ještě neumí mluvit, poznám to dobře. Při aktivitě přes den je v pohodě, při denním spaní se však budí předčasně a pak pláče, ale nejhorší je to mezi 20-22 h. Usíná vpodstatě až když je únava silnější než bolest, za kopání nožičkama a propínání, v noci se pak často budí, poplakává ze spaní a cvičí pánví. Stále kojím, již rok držím dietu - bez luštěnin, cibule, česneku, brukvovitých rostlin, kynutého pečiva, nyní jsem vysadila i mléčné výrobky (stejná dieta i u syna), ale bez výsledku. Někdy je to lepší, jindy horší, nepozorovala jsem však příčinu. Věřím, že je jeho utrpení zbytečné, mrzí mě to (je pak často unavený a tím i podrážděný) a věřím, že pravá příčina může být někde "mezi nebem a zemí", skryta v psychosomatii. Ještě dodám, že v partnerském svazku nemáme problémy, synek je chtěný, milovaný všemi a spí s námi např. i v posteli a je často nošen. Datum narození syna je 20.2.2014. Mockrát děkuji za jakoukoliv radu! S pozdravem a přáním mnoha energie pro Vás a Vaši obdivuhodnou činnost!
Pavla

čakry

(Marta, 3. 3. 2015 19:15)

Pěkný podvečer přeji.Snad neobtěžuji,ale chtěla jsem se zeptat,proč nemáte v čakrách 7.čakru korunní...to je úmysl?
Děkuji Marta

Re: čakry

(LiDuše, 6. 3. 2015 20:28)

Dobrý den Marto,
dobrá otázka - již jsem zmiňovala v úvodu článku, že se zde budu zabývat jen šesti ze sedmi základních čaker. Pro samoléčebný účel, kvůli kterému jsem článek zveřejňovala, to plně stačí. Na sedmou čakru se cíleně nepůsobí ani se nepoužívá k vyrovnání čaker, proto jsem se o ní nezmiňovala. Článek jsem psala se záměrem praktických rad na samoléčení a k tomu je potřeba jen šest ze sedmi základních čaker.
Mějte krásný víkend
Liduše

Paleni zahy, tlak jakoby mezi zaludkem a krkem, hořko v puse

(Eva (11.1.1989), 18. 10. 2014 13:59)

Dobry den, pani Liduse,
posledniho skoro pul roku mam dost casto tyto potize. Po jidle pocit tlaku mezi zaludkem a krkem a caste paleni zahy, obcas i hořko v puse. Chtela bych se zeptat, co muzu delat, aby to preslo.
Prispevek jsem Vam poslala, tak mi, prosim, odpovezte.
Dekuji. S pozdravem, Eva

Re: Paleni zahy, tlak jakoby mezi zaludkem a krkem, hořko v puse

(LiDuše, 18. 10. 2014 17:01)

Dobrý den Evo,
jako první pomoc Vám doporučuji pití čaje z kopretiny řimbaby nebo z máty.
Psychosomaticky pálení žáhy souvisí s agresí - prozkoumejte, jak se umíte vypořádat se zlostí a zkuste svou agresi projevovat uvědomělejšími způsoby než polykáním zlosti a pak mrzutostí.
Přeji vše dobré
Liduše

Paleni zahy, tlak jakoby mezi zaludkem a krkem, horko v puse

(Eva (11.1.1989), 13. 10. 2014 19:29)

Dobry den, uz asi 5 mesicu mi stridave je divne jakoby od zaludku. Neni to nic strasneho, ale uplne normalni asi taky ne, tak bych se chtela zeptat, co muzu delat, aby to preslo. Dekuji. S pozdravem EN

pro dceru

(Hedvika, 22. 6. 2014 22:25)

Hezký den paní Libuše,
chtěla bych znát nějaké východisko pro svoji skoro desetiletou dcerku, které se na rukou - dlaních - od 8 měsíců několikrát v roce vyskytují mokvavé puchýře s vodnatým a následně hnisavým roztokem, při kterých dochazí téměř k obnovení celé pokožky. Snad nejhorší pro nás je to, že béhem těch let stále neznám příčinu. Původně nám byly léčweny alergie na trávy - kortikoidy, antibiotika. Když jsem ale vyjela s dcerou do lesa, vše se hojilo, proto jsem naznala, že tato příčina je špatná. Od začátku se mi zdálo, že dcera mivala zhoršení při zvýšeném stresu-pro lékaře nezajímava zprava. Letos na jaře přišel obrovský atak, nechala jsem ji změřit přístrojem oberonem a zařekla se, že už žádná chemie. Dostala přírodní pereparáty a během týdne bylo zhojeno co jindy trvalo měsíce. Má dcera se ale změnila. Její psychika se mi zdá být velmi narušena, je neustále plačtivá, úzkostná, neustále mě hledá a potřebuje sama pro sebe. Mám další tři mladší dcery a teprve teď jakoby se začla projevovat jakási žárlivost. Neob separační úzkost. Dceru jsem dva roky kojila, pět let jsme měli jen ji....a já se v tom najednou ztrácím. Mluvit ji o tom moc nejde. Teď se mi vrátila od moře a dlaně má opět v hrozném stavu. Chvilemi mi přijde, že si to to tělíčko vyvolává jako takové vydírání toho, abych se věnovala jen ji. Moc ráda bych ji pomohla, ale opravdu mi příjde, že dokud nepoznám příčinu, následky nezměním. Pokud mi můžete pomoct, budu moc vděčná.
Hedvika
Dcera Josefína - nar, 16.10.2004 ve 22h.

Re: pro dceru

(LiDuše, 24. 6. 2014 11:09)

Dobrý den Hedviko,

budu moc ráda, když mi zavoláte, abychom mohly vše probrat. Ukazuje se mi, že Vaší dceři mohu úplně pomoci.

Liduše, 776 355 030

problémy se zrakem

(Vladimír, 3. 6. 2014 17:54)

Dobrý den, od mala mám problémy se zrakem. Nosím brýle na dálku (již od školky) a mám velké dioptrie. V 17 letech jsem byl na laserové operaci, která mi od dioptrií pomohla a dala mi 4 krásné roky bez brýlí. Nyní mi dioptrie opět pomaličku stoupají a brýle již minimálně půl dne musím mít opět na nose. Je mi 22 let a je možné, že po dosažení věku 25, kdy přestane tělo růst zastaví se i růst dioptrií. Přemýšlím o alternativních možnostech, narazil jsem na brýle, které by mohly pomoci očím trénovat a posilovat zrak. Myslíte, že mi nemohou nějak ublížit? Předem děkuji za jakoukoliv reakci, s pozdravem Vladimír Jíra.

Re: problémy se zrakem

(LiDuše, 3. 6. 2014 17:57)

Dobrý den Vladimíre,
oční brýle na cvičení považuji celkem za zbytečné. Stačí cvičit oční cviky pro zlepšení zraku:
www.liduse.cz/clanky/cesta-ke-zdravi/ocni-cviky-pro-zlepseni-zraku.html
Již po pár dnech byste měl pocítit zlepšení.
Liduše

Bolest mého přítele

(Kristýna, 8. 4. 2014 14:34)

Dobrý den,
Děkuji Vám moc za odpověd. Přítel je na tom ted lépe,zlepšila se mu trochu i psychika,je uvolněnější.Cítím,že to má hodně s psychikou spojené.Je ted v takové fázy,že vyzkoušel již hodně různých metod,léčitelů a zatím ted nechce nic a nikoho jen klid,respektuji ho,když bude chtít zavolá Vám. Každopádně Vám děkuji.
Ještě jsem se Vás chtěla zeptat na mě.Již delší dobu mám problém s častou vnitřní únavou,rýma spojená s bolestí dutin a zahlenění krku,často se mi tyto stavy opakují. Vím,že všechny fyzické problémy jsou spojené s psychikou a snažím se přijít na to s čím je to u mě spojené.Snažím se jíst zdravěji,přestala jsem jíst mléčné výrobky a cukr,cítím,že mi nedělají dobře.Občas se mi to trochu zlepší ale stále se mito vrací.Moje datum narození 5. 6 1988 14:55
Děkuji
Kristýna






Děkuji

Problém pod nosem

(Alena Benešová, 1. 4. 2014 14:35)

Dobrý den, už dva měsíce mám takový nepříjemný problém pod nosem. Nejdřív to vypadalo na opar v nose v levé dírce, který přešel do pravé a pak se to rozlezlo po té plošce pod nosem až na horní ret. Nejdřív jsem si to léčila sama (konopná mast,pak Zovirax), ale nakonec mne to dohnalo k lékařce-brala jsem tedy tabl.Herpesin, ale nezabralo to, další Dr. mi napsala masti Framykoin a Bepanten. Vždy je to stejné - nejdřív to pár dní vypadá, že to zabralo a problém vyhojí, ale ten pak opět "vykvete". Dr. myslí, že je to impetigo, do kterého se dostal asi stafylokok. Už jsem z toho dost nešťastná, mohla byste mi pomoci? Děkuji Vám velmi pěkně :-)

Re: Problém pod nosem

(LiDuše, 2. 4. 2014 21:50)

Dobrý den Aleno,
zmatujte si, jak na tom jste s únavou. Mám pocit, že Vaše snížená imunita, projevující se problémy, jež popisujete, pramení z únavy. Samozřejmě, že Vám mohu s problémem pomoci. Ale pokud neupravíte životosprávu - dostatek odpočinku a posílení imunity - bude se Vám problém neustále vracet.
Zavolejte mi prosím na číslo 776 355 030, abychom se mohly domluvit dále.
Liduše

Re: Re: Problém pod nosem

(Alena Benešová, 4. 4. 2014 23:48)

Dobrý večer, na Vaši odpověď jsem přišla bohužel až teď a moc děkuji. Zavolám Vám po neděli, abych Vás nerušila o víkendu, jen krátce ale zareaguji - ano, vím, že jsem unavená již hodně dlouhou dobu, kterou je možno počítat na roky. Nakonec mě ten problém předevčírem vyhnal na kožní a prý mám ekzém (paní Dr. to ovšem viděla až potěch dvou měsících). Jinak krevní testy jsou v pořádku, včetně imunologie. Dostala jsem mast, která, zdá se i trochu zabírá. Přesto vím, že se sebou musím něco udělat, lékaři nehledají duševní ani duchovní příčinu, kterou je nutno najít a odstranit. Moc děkuji a určitě zavolám, Alena


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

následující »