Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčitelská poradna

Milí človíčci,

moc ráda Vám pomáhám s Vaším zdravím. Pokud chcete zodpovědět Váš dotaz, zašlete mi jakýkoli obnos, třeba jen symbolickou korunu. Je totiž důležité, aby energie dávání
a přijímání byly vyrovnané.
                        

                                        Moc a moc Vám děkuji za pochopení,

                                                                                 s láskou Liduše

NAVRCHOLU.cz

číslo účtu: 2300240072/2010 

 

lecitel.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Problém pod nosem

(Alena, 4. 4. 2014 23:49)

P.S. ještě beru asi 14 dní Hlívu ústřičnou v tabletách s rakytníkem a echinaceou a k tomu B komplex

Re: Re: Re: Problém pod nosem

(LiDuše, 8. 4. 2014 12:35)

Děkuji za upřesnění, Aleno. Určitě zavolejte.
Liduše

Re: Re: Re: Problém pod nosem

(LiDuše, 8. 4. 2014 12:35)

Děkuji za upřesnění, Aleno. Určitě zavolejte.
Liduše

Bolest mého přítele

(Kristýna, 29. 3. 2014 18:18)

Dobrý den,
Chtěla jsem se Vás zeptat na zdravotní problém mého přítele. Před lety měl vyhozenou ploténku,měl s tím velké problémy. Vše se mu zlepšilo ale v současnosti se mu bolest vrátila,cítí,prý,že mu bolest jde až do nohy přes nerv.Vyzkoušel toho již hodně a ted už neví jak dál.Vím,že je problém v podvědomí,v psychice,proto jsem se na vás obrátila.Jeho datum narození 24.9 1969
Děkuji
Kristýna

Re: Bolest mého přítele

(LiDuše, 3. 4. 2014 17:26)

Dobrý den Kristýno,
máte pravdu, opravdu kořeny všech nemocí vždy jsou v psychice.
Tady v tom případě konrétním případě problémy mohou vypovídat o tom, že vnější chování Vašeho přítele neodpovídá tomu, jak to cítí uvnitř, je tam jistá neupřímnost, není celistvý, možná mohl být stlačován existenčními problémy, také to může být volání o pomoc.
To je jen nástin možných příčin - nedá se to takto na dálku rozklíčovat, to bych musela s Vaším přítelem mluvit.
Po odeznění akutních potíží bych doporučovala cvičení jógy, masáže. V současné fázi chiropraktika.
Úprava stravy je také vhodná: Dostatek hlavně zeleniny a ovoce.
Vyhýbat se nadbytku cukru, soli, živočišných tuků, kávy, silného čaje, alkoholu.
Pokud budete stát o mou pomoc, kontaktujte mě prosím telefonicky.
Děkuji Liduše

Myomy a těhotenství

(Petra Čulíková (roz. Stixová), 17. 2. 2014 12:57)

Dobrý den, mám na děloze drobné myomy (3cm a 1,5 cm). Téměř rok jsem čekala na to, zda je dokážu změnou myšlení, přístupu k sobě a vhodnou stravou nebo bylinnými čaji vyléčit. Ale nepovedlo se. Chci miminko. Dnes mi lékař řekl, že i přes myomy mám zkusit otěhotnět. MOc si přeji, aby těhotenství i porod proběhly v pořádku a bez komplikací, abych konečně mohla mít své vysněné děťátko. Můžu čekat, že se to podaří? Děkuji velmi pěkně za odpověď. Petra Čulíková stpet@email.cz

Re: Myomy a těhotenství

(LiDuše, 17. 2. 2014 19:08)

Milá Petro,
moc ráda Vám odpovím. Jsou zde ale jasně daná pravidla - je třeba zaslat do pokladničky stránek alespoň symbolickou korunu.
Děkuji Vám za pochopení.
Liduše

Re: Re: Myomy a těhotenství

(Petra Čulíková (roz. Stixová), 19. 2. 2014 8:20)

Tak jsem již učinila hned v pondělí při zadávání dotazu .)...

Re: Re: Re: Myomy a těhotenství

(LiDuše, 22. 2. 2014 13:07)

Dobrý den Petro,
do dnešního dne se Vaše koruna na účtu neobjevila. Musím se chránit, protože jinak opravdu více dávám, než přijímám a to není v pořádku. Prosím zašlete mi potvrzení o platbě a já Vám hned odpovím.
Děkuji Vám za pochopení.
Liduše

Re: Myomy a těhotenství

(LiDuše, 27. 2. 2014 19:31)

Dobrý den Petro,
nejdříve Vám odpovím na to, na co se ptáte - pokud byste otěhotněla, tak se nemusíte bát o děťátko - těhotenství a porod by měl proběhnout dobře.
Co mě ale zaráží, že se neptáte na sebe. Těhotenství, vzhledem k Vašemu zdravotnímu stavu, je riziko pro Vás. Nyní jsou Vaše myomy relativně v klidu. Ale ve chvíli, kdy by je rostoucí plod mechanicky dráždil, je zde jisté nebezpečí, že se začnou bránit, aby nepřišly o prostor, který nyní mají a je možmé (ne jisté), že by začaly růst. Jak by to potom bylo dál s narozeným miminkem, kdybyste musela řešit svůj zdravotní stav?
Myomy u Vás vznikly z nějakého důvodu a něco se Vám snaží sdělit. Žádná nemoc nevzniká vědomě - vše se děje na úrovni podvědomí. Možná proto Vaše snaha o Vaše uzdravení se neshledala s úspěchem. Úprava stravy a pití čajů někdy může pomoci, pokud v osobnosti a nastavení člověka zároveň probíhá i hluboká změna. Vím velmi málo o tom, jak hodně se Vám povedlo změnit myšlení - zda to nebyla jen povrchní změna, která se Vás v hloubi nedotkla, nebo dotkla, ale nezpůsobila i hluboké změny.
Potřebovala bych o Vás vědět více. Jak dlouho máte myomy? Píšete, že se snažíte o změnu rok. Pokud myomy máte déle, co jste pro sebe zkoušela udělat před tím? Já to spíše vnímám tak, že jste se snažila uzdravit proto, abyste mohla mít miminko a ne pro zdraví samotné. A pokud to tak bylo, tak je zcela jisté, že to k uzdravení nestačí. Ke zdraví vede jediná cesta - musí to být v první řadě pro nás samotné a ne z jiného důvodu, tady v tom případě je důvod těhotenství.
Doporučovala bych Vám s těhotentsvím počkat. Budu moc ráda, když mi zavoláte, abychom si o celé Vaší situaci mohly popovídat telefonicky. Vím, že je možné, abyste ke zdraví došla. Pak by pro Vás nebylo žádným rizikem otěhotnět a celé těhotenství byste si mohla užívat beze strachu a nejistoty, kterou by Vám jinak Vaše myomy způsobovaly.
Liduše, 776 355 030

prosím o radu

(Lída Šašková, 2. 2. 2014 9:54)

Liduško, prosim o radu. Mam problém s pamětí od 50 let v březnu mi bude 53. Mam s toho špatnou psychiku. Jsem narozená 12.3. 1961

Re: prosím o radu

(LiDuše, 3. 2. 2014 8:09)

Dobrý den Lído,
ráda Vám poradím, ale je třeba, aby Vy jste vyrovnala energie dávání a přijímání, jak jsem psala nahoře v úvodu.
Děkuji Vám za pochopení
Liduše

únava a vyčerpání

(Alenka , 29. 1. 2014 13:12)

Dobrý den Libuško,mám zdravotní problémy jsem nar.6.7.1977 je mi 37 let jsem diabetik již 9 let léčená na inzulínu diabetes je nekompenzován ale co mě nejvíce tíží je podělání kolapsu 21.1.2014 v 8:00 ráno mám 5letou dceru a bojím se že to byla sl.mrtvička to ráno mne zachranoval muj manžel .Po probrání mne bolela v temení části hlava ,od toho dne jsem unavená nesoustředěná a slabá chtěla bych se kompenzovat jak nebo co má dělat mám o sebe strach muj muž pracuje na směny a nechci aby se to opakovalo když budu s dcerou sama doma jen to né bože :( děkuji Alenka

Re: únava a vyčerpání

(LiDuše, 30. 1. 2014 8:58)

Dobrý den Aleno,
rozumím Vašemu strachu. Potřebovala byste energeticky posílit a vyčistit. Budu ráda, když mi zavoláte, abychom mohly probrat Vaše další kroky.
Liduše, 776 355 030

Přítel a jeho potíže

(Jana, 3. 1. 2014 0:06)

Dobrý den Libuško, mám na Vás dotaz ohledně mého přítele. Je mu 25 let, datum narození 13.5.1988. Jeho problémem od miminka je atopický ekzém, který se ne a ne lepšit. Zároveň alergie a astma. Nejvíce mě však trápí ten jeho ekzém. Po celém těle má strupy, neustále se škrábe, jak ho to svědí a to i přesto, že užívá cyklosporin. Hrozně bych mu chtěla pomoct, moc ho miluji, ale vím, že tohle mu velmi kazí život. Napadlo mě, zda jeho nemoc nemá spojitost s jeho psychikou, je často nervózní, takový trošku morous, ale velmi citlivý. Jak bych mu mohla pomoct?

Re: Přítel a jeho potíže

(LiDuše, 6. 1. 2014 21:44)

Dobrý den Jano,
děkuji Vám za dotaz. Ekzémy, alergie a astma a jejich příčiny jsou vždy uloženy v hlubších vrstvách našeho vědomí - tedy s psychikou. Dívala jsem se blíže na Vašeho přítele a dokázala bych mu pomoci. Vy mu můžete pomoci jen tím, že mu vysvětlíte, že se s tím dá něco dělat a popř. ho na mě nasměřujete. Nic víc bohužel pro něho udělat nemůžete - ostatní je na něm, protože nemocný je on a ne Vy. Rozhodnutí, zda s tím chce něco dělat alternativní cestou už také musíte nechat na něm. Pokud by se sebou něco dělal jen z donucení, nemělo by to smysl. V první řadě musí chtít on.
Držím palce pro jeho správné rozhodnutí.
Liduše

panická porucha

(Petra, 15. 11. 2013 17:38)

Dobrý den Liduško, chtěla bych Vás poprosit o radu, trápím se už asi pět let a je to čím dál horší. Minulý týden jsem se dostala k psichyatričce a ona můj a ona můj stav zhodnotila jako agorafobie s panickými atakami. Strašně se z ničeho nic začnu klepat a motá se mi hlava, jinak pokud mám tento stav tak mi dělá problém i dojít na nákup. Nejhorší je to v práci, velice mě to stresuje a nemůžu tam vydržet. Doktorka mi předepsala Sertralin. Ja jsem nějak vnitřně necítila že to mám brát, obvzlášť když si přečtete příbalový leták. Nakonec jsem si vzala půlku a bylo mi tak strašně zle, že už to nedám do pusy. Nevím co mám doktorce říct, bude mi chtět napsat asi jiné léky. Mám z toho hrůzu. Prý je to nedostatek serotoninu v mozku. Prosím Vás o radu, zda se toho můžu zbavit bez těch hrozných léků? Jmenuji se Petra a nar. 31.8.1978. Velice Vám děkuji za odpověď. Krásné dny

Re: panická porucha

(LiDuše, 19. 11. 2013 19:37)

Dobrý den Petro,
máte pravdu - léky nic neřeší, pouze příznaky potlačují, nehledě na to, že všechny vedlejší účinky se ani nezveřejňují a jsou stejně silné jako hlavní účinky.
Na psychické problémy je vždy potřeba psychoterapie. Sama pracuji s psychickými problémy - mám velmi dobré zkušenosti s kombinací psychoterapie a alternativních metod. Pokud jste někde z okolí, kontaktujte mě, můžu Vám pomoci.
S touto diagnózou nečekejte - čím dříve, tím lehčí je cesta k harmonii.
Liduše, 776 355 030

Bronchiální astma

(Soňa, 29. 10. 2013 23:16)

Dobrý večer,
prosím vás, mám dceru, 6 let, má od července hlenovitý kašel. Někdy je kašel lepší, někdy horší. Včera i dnes měla horečku. Doktorka nám řekla, že má asi bronchiální astma. Myslíte, že se to dá vyléčit?

Re: Bronchiální astma

(LiDuše, 30. 10. 2013 15:12)

Dobrý den Soňo,
bronchiální astma je zcela jistě léčitelné. Je třeba se ale také zaměřit na to, co je ve Vaší rodině v nepořádku. Jak se tam Vaše dcera cítí. Tato diagnóza velmi často souvisí se špatným rodinným prostředím. Pokud chcete, zavolejte mi, abychom si mohli o všem popovídat.
Liduše