Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčitelská poradna

Milí človíčci,

moc ráda Vám pomáhám s Vaším zdravím. Pokud chcete zodpovědět Váš dotaz, zašlete mi jakýkoli obnos, třeba jen symbolickou korunu. Je totiž důležité, aby energie dávání
a přijímání byly vyrovnané.
                        

                                        Moc a moc Vám děkuji za pochopení,

                                                                                 s láskou Liduše

NAVRCHOLU.cz

číslo účtu: 2300240072/2010 

 

lecitel.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: nespavost, zhoršení rodinných vztahů, pocit zbytečnosti, únova

(LiDuše, 30. 5. 2013 11:46)

Dodrý den Věro,
Váš problém je velmi komplikovaný. Vidím to spíše na telefonickou konzultaci. Jste moc hodná, že mou radu chcete energeticky vyrovnat zasláním finančního obnosu na účet. Do zprávy pro příjemce napište prosím Vaše jméno a telefonní číslo. Budu Vás pak kontaktovat, abychom se mohly domluvit na termínu konzultace (samozřejmě by telefon byl v mé režii - já budu volat Vám), případně vše zkonzultovat rovnou.
Mějte se v rámci možností co nejlépe.
Liduše

Nevolnost, těžký žaludek a řidká ranní stolice

(Vítek, 21. 5. 2013 11:21)

Dobrý den.
Už týden mám jeden problém. Začnu od začátku..
Minulý týden v pondělí jsem šel ráno do školy (vstávám v 6 hodin) a už jsem měl menší bolest v žaludku, takové to kručení. Jel jsem do školy a tam mě totálně bolelo břicho, podbříško. Musel jsem si dojít na záchod a měl jsem průjem, poté jsem si vzal Imodium. Bolest nepřestala ale na záchodě jsem už nebyl, do školy si pro mě přijel otec a jel jsem domů, byl jsem doma do úterý. (od té jedné pondělní řidké stolici jsem na záchodě nebyl.) Ve středu ráno jsem tedy šel do školy, jakmile jsem vyjel vlakem začalo mě bolet břicho, do školy jsem nai nedorazil a musel jsem jít na veřejné záchody. Zase ridká stolice, tak jsem jel domů. Doma mě bolelo jen břicho ale na záchodě jsem nebyl, nutno podotknout že jsem měl ráno 2 prášky Imodia. Byl jsem doma do pátku, na záchodě jsem nebyl a bolest břicha byla menší ale ráno pořád bolelo+ kručení atd. Během týdne jsem měl i dietu proti průjmům a dobrý, v sobotu i neděli jsem byl na WC a stolice byla absolutně v pohodě. A včera v pondělí jsem vyrazil do školy a opakovalo se pondělí minulé..ve škole jsem byl až dokonce na záchodě jednou (opět řidká stolice) a dnes jsem opět doma a mám dietu.

Už nevím jak dál, včéra jsem byl jak mrtvola celej den, a ve škole s velkými křeči v břiše, nutností běhat na záchod být je nesmysl..poraďte prosím co udělat proto aby mi bylo ráno dobře. Děkuji moc...

Re: Nevolnost, těžký žaludek a řidká ranní stolice

(LiDuše, 25. 5. 2013 18:44)

Dobrý den Vítku,
Váš problém, podle toho, jak ho popisujete, vypadá na psychický problém. Bude dobře, když se zamyslíte nd tím, co ve škole Vás stresuje, z čeho může tato neuróza vznikat. Co ve škole vám "leží v žaludku"?
Doporučuji pití heřmánkové čaje - po doušcích - má uklidňující účinky a napomáhá trávení. Při průjmu pijte hodně vody a vyhýbejte se alkoholu a kofeinu, doplňujte sůl a cukr - můžete si udělat nápoj ze dvou pomerančů, půl lžičky soli a dvou lžiček medu, to vše do půl litru vody. Každou hodinu vypijte sklenku.
Hezký víkend
Liduše

šilhání

(Kamila, 29. 4. 2013 12:41)

dobrý den ,šilhám na levé oko a chtěla bych se zeptat jestli je možné cvičením odsranit šilhavost dost mě to trapí moc bych chtěla radu moc děkuji za odpověd ,víte dívám se někdy teda docela často aji rovně .snažím se cvičit jogu ale mám malou holčičku tak toho času moc není

Re: šilhání

(LiDuše, 29. 4. 2013 12:49)

Dobrý den Kamilo,

šilhavost, pokud nechcete na operaci (což nedoporučuji, protože časem by se vrátila), určitě Kamilo můžete odstranit cvičením. Šilhavost je zkrácení svalů se napravuje jedině cvičením. Oční jóga Vám v tom může pomoci. Směřujte cvičení do opačného směru, než Vám oko šilhá. Můžete využít každou volnou chviličku a cvičit třeba u vaření nebo žehlení. Nějaké cviky najdete i u mě na stránkách - zde:
www.liduse.cz/clanky/cesta-ke-zdravi/ocni-cviky-pro-zlepseni-zraku.html
Liduše

Doteky Duše

(LiDuše, 7. 3. 2013 9:45)

Milí přátelé,
už za dva dny (sobota 9.3.) bude seminář Doteky Duše, na který je dobrovolný vstup. Mám poslední dvě volná místa.
Budu moc ráda, když se přihlásíte na tel. 601 323 989.
Info o semináři www.slunecnivitr.cz/akce-na-rok-2013/
Budete vítáni
Liduše

Panické ataka.

(Zdeněk, 24. 2. 2013 22:10)

Dobrý den.
Chtěl bych se Vás zeptat jestli by jste mně dokázala zbavit nemoci jménem panická ataka(panická porucha-PP),která mi byla lékaři diagnostikována,případně jejich diagnozu vyvrátit a dát diagnozu novou.Předem děkuji za odpověď.

Re: Panické ataka.

(LiDuše, 26. 2. 2013 13:00)

Dobrý den Zdeňku,
s Vaším problémem Vám mohu pomoci. S terapií této diagnózy mám velmi dobré zkušenosti. Zavolejte mi, abychom mohli probrat způsob terapie a abych Vám mohla podat více informací.
Není mi jasné, z jakého důvodu má pro Vás formální diagnostické označení Vašich potíží takový význam. Můžeme to probrat osobně.
tel. 776 355 030
Liduše

dotaz

(Šárka, 18. 10. 2012 15:17)

Dobrý den dovolila jsem se na Vás obrátit.Nevím si rady asi moje otázka bude trochu podivná,ale je to tak.Už delší dobu mě to trápí když se dotknu něčeho železného tak mě to dá ránu.Dřív to bylo jednou začas, ale teďka se to děje skoro po každé docela se bojím už sahat na věci ze železa děkuji Vám za odpověď nebo aspoň radu co s tím z pozdravem Šárka..

Re: dotaz

(LiDuše, 24. 10. 2012 12:05)

Milá Šárko,
zavolejte mi, protože takhle písemně Vám nejsem schopna dobře odpovědět. Potřebuji se Vás vyptat na pár věcí.
Děkuji Vám
Liduše, 776 355 030

Problém s menzes

(Mária Kudiová, 27. 1. 2013 14:48)

Pekný den pani Liduše.Volám sa Maja nar.11.2.1968.Chcem sa vás opýtať,skôr poprosiť o pomoc.Mám 45r. a už pol roka mám nepravidelnu menštruác.naposledy som nemala 1mesiac a tá čo došla bola slabá.Lekárke už4krát bola a nevzala ma.Je to niečo vážne,lebo sa mi stále sníva kalná voda.Za pomoc mockrát dakujem maja

Re: Problém s menzes

(LiDuše, 31. 1. 2013 19:25)

Dobrý den Mário,
nebojte, nevidím, že by to mělo být něco vážného. Spíše bych doporučovala pročistit organismus - detoxikační dietu. Také mě napadlo, jestli to (byť brzy) nemohou být známky začínajícího přechodu.
Nepíšete nic víc o tom snu, takže se k němu také vyjádřím jen obecně.
Kalná voda ve snu znamená, že průzračnost citů je takakována četnými instinktivními touhami, které oslabují čistotu mysli, hloubku soustředění a harmonii emocí. Kvalita vody vypovídá o pochopení mravní neposkvrněnosti v tom daném čase, proto se při úspěšném procesu sebezdokonalování setkáváme se špinavými vodami, nad nimiž se divíme, že jsme se v nich kdysi mohli koupat. To jen obecně o kalné vodě ve snu.
Pohodové dny
Liduše

Re: dotaz boule pod levým rsem, spíš žebro?

(Renka, 22. 2. 2013 11:52)

Mou sestru Gabrielu par dní trápí boule pod levým prsem vlevo, bolí jí to nepřetržitě i v noci asi dva dny, prošla asi měsíčním kašlem a nastydnutím, nevíte co by to mohlo být?děkuji

Re: Re: dotaz boule pod levým rsem, spíš žebro?

(LiDuše, 26. 2. 2013 12:34)

Dobrý den Renato,
konečně jsem se dostala k tomu, abych Vám napsala pár slov - promiňte, ale dříve jsem to časově opravdu nezvládla.
Sestru můžete uklidnit, nic vážného to není, je však potřeba s tím něco udělat. Sestra by také určitě měla zvolnit - bolest nám vždy ohlašuje, že je něco špatně. Píšete, že má "zápřah" v práci a měsíc kašel. Bylo by dobré, aby se věnovala nejdříve svému zdraví a pak teprve práci. Její kašel jí napovídá, že toho má hodně a že by se měla na vše "vykašlat". S boulí jí mohu pomoci, ale to už by mě musela kontaktovat sama.
Recept na kašel: 100g másla, 100 g vepřového sádla, 100 g medu, smíchat pečlivě, 50 g kakaa přidat do směsi a opět promíchat, ze dvou listů aloe vymačkat 2 pl šťávy. Smíchat. Ráno 1 čl dát do mléka a pít , totéž před obědem a večeří.
Ať si vydezinfikuje vzduch v bytě: půl litru vařící vody, 1 pl octa, dát vařit, nalít do tří misek a rozestavit je po bytě.
Pohodové dny
Liduše

syn

(IRENA, 18. 2. 2013 13:17)

Dobrý den ,potřebovala jsem poradit ohledně 8 letého syna.Večer když jde spát musí mět rožetou lapičku ,otevřené dveře do obyváku a ještě tam rožeto.I přes to chodí pořad ,že nemuže usnout a pak musíme já nebo manžel sním jit si lehnout.Pak se stejně v noci probudí a jde si lehnout za náma.Ted se uplně bojim večera co zase bude,vubec nemáme klid a to spí společně se starším bratrem.Někdy je i přes den umíněný a dokáže brečet pul hodiny .Už jsem na dně a nevíme si rady.Děkuji moc za odpověd.S pozdravem Irena

Re: syn

(LiDuše, 26. 2. 2013 9:38)

Dobrý den Ireno,
Váš dotaz patří spíše do té poradny pro duši - Váš syn je zdravý :-)
Nenapsala jste mi toho moc, nevím, kolik Vašemu synovi je a jak jste na tom Vy s úzkostným nastavením, atd. Pokusím se odpovědět. Vysvětlete mu, že je doma v bezpečí a nemusí se bát. Také zkuste zjistit, co mu je potmě nepříjemné. Zkuste se se synem domluvit, že lampičku zhasnete na dvě minuty a odejdete. Řekněte mu, že budete nablízku a že o něm budete vědět, i když tam nebudete. Slibte mu, že za dvě minuty přijdete, a zase lampičku rozsvítíte. Svůj slib samozřejmě dodržte. Když to vydrží, hodně ho pochvalte. Dělejte to tak třeba tři dny, pak přidejte zavření dveří. Nezapomeňte je zase poté otevřít. Postupně můžete prodlužovat intervaly. Syn se tak přestane bát a zvykne si.
Budu ráda, když mi zavoláte, abych Vám mohla poradit lépe i s tím, jak syn pláče přes den. Potřebovala bych toho slyšet více. Neznám Vaše zázemí ani způsob výchovy.
Můj telefon je 776 355 030.
Liduše

bolesti celého těla, bez energie

(Janina, 24. 1. 2013 13:53)

Dobrý den,
hledám pomoc, tak ráda bych se cítila zase plná energie a bez bolestí které mě provází každý den. Podle lékařů jsem naprosto zdravý člověk, nemám žádný nález až poslední rok mám problémy s hemoglobinem..mám značný nedostatek a nedaří se mi vrátit na normální hranici. Jinak v r 2005 jsem se nervově zhroutila a byly mi předepsány antidepresiva, beru minimální dávku která je určená pro děti, nicméně zabraly a já jsem opět začala být klidná a myslela že je vše v pořádku. Ale začaly mě bolet klouby a to všechny a stále. Už jsem opravdu bezradná, nevím co mám dělat, bolest je každodenní, jeden čas jsem po probuzení měla tak ztuhlé ruce že jsem půl hodiny nemohla nic dělat a jen jsem čekala až bolest povolí. Nyní mám neustálé bolesti krční páteře, nemůžu pořádně otáčet hlavou ani na jednu stranu, bolí mě lokty, kolena ,kyčle, pocituji bolest vlastně ve všech kloubech.Když se zvednu po delším sezení tak mě bolí dokonce i paty a nemůžu se hned narovnat a vyskočit. Když delší dobu stojím mám problémy si sednou protože mě hodně bolí kolena a celá páteř a ještě se mi stále točí hlava. Opravdu už nevím co dál :-( mám pocit jako kdyby mi někdo energii vysával jsem opravdu zoufalá, poradíte mi prosím, moje datum narození je 15.1.1976

Re: bolesti celého těla, bez energie

(LiDuše, 29. 1. 2013 11:53)

Dobrý den Janino,
potřebujete vyčistit Váš energetický systém od energií, které jsou na Vás "nalepeny" a způsobují Vám bolesti a to, že se cítíte bez energie. Můžeme to vyřešit i spolu - pokud máte dostupnou Prahu, tak osobní návštěvou, jinak to lze i na dálku. Zavolejte mi, abychom se mohly domluvit dále - tel. 776 355 030.
Liduše

Hormonální disbalance, výpadky menstruace

(Bára, 20. 1. 2013 22:22)

Dobrý den Liduško, obracím se na Vás s prosbou o radu. Je mi 25 let, jsem celkově zdravá, zdravě se stravuji, nepodléhám (alespoň vědomě) stresům, dlouhodobě praktikuji jógu,žiji spokojeným partnerským životem. V 17 letech jsem měla mentální anorexii, ze které jsem se úspešně vykřesala. Bohužel, jsem si ji zařídila v době, kdy jsem ještě nemenstruovala. Později, když se tělo i psychika srovnaly, jsem menstruaci dostala, ale od mých 19 let je pravidelně nepravidelná - tedy s několikaměsíčními výpadky během roku. Když menstruaci mám, je v pořádku. Netrpím podváhou, jsem zdravě vyvinutá. Gynekologická vyšetření potvrdila, že fyziologicky je u mě vše v pořádku, mám jen lehce sníženou hormonální hladinu. Problém je prý snad na úrovni hypofýzy, na což je klasická medicína krátká. Když nemenstruuji, nemám žádné fyzické potíže. Odmítám hormonální léčbu, protože si myslím, že neřeší jádro problému. Navíc mi v pubertě po vyléčení anorexie zmatenou hormonální substitucí dosti rozhasili celý organismus. Kde prosím může podle vás být příčina mého problému, vidíte nějaké možné řešení? Děkuji moc. Krásné dny. Bára

Re: Hormonální disbalance, výpadky menstruace

(LiDuše, 25. 1. 2013 12:32)

Dobrý den Báro,
Vaše problémy opravdu souvisí s hormony a nervovou soustavou. Na upravení hormonálního stavu doporučuji tento recept:
Listy jahod, lipový květ, maliní, všeho stejné díly, smíchat. Malina je čistě ženská bylina. Od každé ingredience špetku, zalijte horkým mlékem (1 sklenicí - čerstvým - nejlépe od farmáře, to co se prodává v obchodech není mléko). Necháte odstát do přijatelné teploty. Potom scedíte a přidáte mrkvovou šťávu. Použít např. na svačinu.
K tomu doporučuji úplně jednoduché cvičení:
tzv. kočičí hřbety - pozor na správné dýchání, aby bylo účinné - s výdechem vyklenout bederní páteř, s nádechem se prohnout a břicho "vyvěsit". Jako druhý cvik kroužení pánví v kleku - začněte vysunutím pánve vlevo a směrem k dolů k levé patě, pokračujte pohybem k pravé patě, vysunutím pánve vpravo a končete návratem do základní polohy. Dodržujte tento směr. Také pravidelnost a dlouhodobost.
Mějte se hezky
Liduše