Jdi na obsah Jdi na menu
 


Způsoby léčby

29. 3. 2008

V léčebném přístupu existuje mnoho způsobů, jak ke zdraví dojít. Nemyslím si, že by jeden byl lepší než druhý. Co vyhovuje jednomu, nemusí vyhovovat druhému. A tak přistupuji ke každému individuálně.

Jen stručně zde chci představit metody léčby. Asi není potřeba psát o jednotlivých technikách blíže, myslím, že se o nich jinde píše dostatečně.

ObrazekZe zkušenosti vím, že nejlepší je kombinace více léčebných technik. A tak individuální konzultace a skupinové terapie doplňuji arteterapií, muzikoterapií, neverbálními technikami,  tancem
a také prací se změněným stavem vědomí.  

Naše neverbální projevy mnohdy prozradí víc než slova. Jak by také ne, když jejich obsah je jen zlomkem toho, co sdělujeme. Mluví za nás ještě intonace, hlasitost, mimika, gesta, způsob držení těla,... A to všechno se v "nemluvících" programech může daleko více rozvinout. 

No a protože patřím mezi léčitele, v soukromí v hojné míře využívám i léčitelství. Pod jemným mocným a dobrým vedením vesmíru, také pracuji s reiki, masážemi, které se týkají energetických bloků a i s mentální chirurgií (tj. někam něco energeticky přidám
a jinde zase třeba uberu). Někdy je potřeba i regrese (návrat do dětství nebo minulých životů). Občas, hlavně při skupinové terapii,  používám i šamanský buben a tibetské mísy, protože zvukové vibrace se můžou dostat hodně hluboko.

Každá bytost potřebuje jedinečný přístup, a tak nelze jednoznačně říct, že třeba na deprese se hodí "to a to", protože každý z nás máme svou cestu, která nám vyhovuje.

Pokud máte nějaké dotazy ohledně mé práce, můžete mi napsat v listárně. Dotazy ohledně zdraví zase patří do léčitelské poradny, vztahové a duševní problémy zase spadají do poradny pro duši. Obě zmíněné poradny najdete v rubrice PORADNA ON-LINE.

                                                                                                       Liduše